Om / Kontakt

Om
Jag fotar lika gärna på plats eller hyr in mig i studio. Frilansplåtar regelbundet med både små och stora uppdragsgivare. Jag fotar mat, reklam, scen, inredning, bröllop, mode och människor. Filmar och flyger drönare vid behov. 

Om jag skulle göra en summering av min CV så innehåller den några utställningar, ett par skivomslag, 5 kalendrar med nakna män, ett antal bröllop och en kokbok. Om mitt bildspråk inte skulle räcka till så har jag en utbildning i journalistik. Bland mina uppdragsgivare finns bland annat, Sveriges Radio, QX, Chill Norway, Restylane, Studentlitteratur, Aftonbladet, Chokladfabriken, Filmstaden AB och ICA.

Medlem i Svenska Fotografers Förbund. Företaget drivs som ett Aktiebolag med säte på Värmdö, Stockholm. 

Här på hemsidan kan du följa med i mitt plåtande, kolla gallerierna eller hänga med på bloggen. Jag finns även på Facebook och Instagram.

Utställningar:
2008 Blandade bilder – Lino, Stockholm
2009 13 Bilder och en kalender, Galleri Levelius, Stockholm
2010 13 Män – Restaurang Naglo, Stockholm
2014 A Proud City, utställning i samarbete med Swedavia på Arlanda, Bromma, Åre/Östersund och Luleå Flygplats
2015 What Happens Here, Basement Stockholm

Hållbart företagande
Ingen kan göra allt men alla kan göra något – oavsett om du är ett multinationellt företag eller enskild företagare. Som fotograf strävar jag efter att  driva min verksamhet så hållbart som det bara går. Bland annat så källsorterar jag hushållsavfall och återvinner gammal utrustning, cyklar eller åker kollektivt om jag inte kör miljöbil – väljer tåg innan flyg om det går och använder uteslutande uppladdningsbara batterier som jag fyller på med vindkraft från Skåne.

Kontakt
Maila mig på post (a) jonasnoren.se eller ring mig +460703427074