Airbnb – 40% bättre beläggning med professionella bilder?!

Airbnb, fotograf, Stockholm

Jag kom i kontakt med ett företag som hjälper privatpersoner att hyra ut sina bostäder på Airbnb .

Förutom att sköta allt praktiskt; lämna ut nycklar, städning, problemlösning så hanterar de även ta fram en säljande presentation. Och vad säljer bättre än ett boende med bra bilder i kombination med informativa och säljande texter?

Jag har plåtat några bostäder (över 2 000 om du undrar) Och om du letat framtida bostäder på Hemnet eller lämpliga boende till din semester så vet du själv vad som gör att du klickar dig vidare. -Läget, kanske priset, storleken. När urvalet är gjort är det förmodligen den första bilden och kanske rubriken som du väljer från. Precis som du gör när du surfar nyheter på nätet.

Enligt AirBnb så kan du som värd tjänat upp till 40% mer med professionella bilder. Är du värd eller känner någon som hyr ut men behöver bättre bilder. Jag hjälper dig. (Sno inte mäklarens bilder om du köpt ditt boende nyligen – det kan stå dig dyrt)

Familjen har en gästlägenhet som du kan hyra och ibland hyr det ut hela sitt boende. Kolla in och kanske boka här:

This entry was posted in Blogg.